Clubhuis TV Lopik

Op deze pagina kun je alles vinden over het inschrijven op bar- schoonmaakdiensten, veel gestelde vragen en instructies voor gebruik van alles wat je tijdens het vervullen van je dienst tegen kunt komen. Deze pagina's zijn momenteel in opbouw!

Lidmaatschapsinzet: wat wordt er van ieder lid verwacht?

Vragen over plannen van diensten

Bardienstreglement
Om de ledeninzet en bijbehorende bardiensten in goede banen te leiden is het onvermijdelijk te werken met een bardienstreglement. Klik hier om het bardienstreglement le lezen.

Gebruik Clubhuis buiten bezettingstijden bar
Alle leden van 18 jaar en ouder mogen ook buiten de tijden dat er bardienst aanwezig is gebruik maken van het clubhuis. Lees hier verder wel spelregels er van toepassing zijn.

Handleidingen en checklist bardiensten
Ter ondersteuning voor de bardienst is er een checklist beschikbaar welke de taken van opening tot sluiting beschrijven. Voor zaken als gebruik van kassa, vaatwasser, muziek/tv, (onderhoud) koffiemachine, etc. zijn handleiding te vinden. Deze zijn verzameld in de groene map welke in de rechter kast onder de bar ligt. Ter voorbereiding kun je de handleidingen hier ook vast inzien:

Vaatwasmachine.pdf checklist bardienst.pdf Kassa.pdf Richtlijnen gebruik clubhuis buiten aanwezigheid bardienst.pdf Barreglement TVL - versie 2.01.pdf Koffiemachine.pdf