Waarom lid worden?

Tennis is de tweede sport van ons land. Meer dan een miljoen Nederlanders staan regelmatig op de tennisbaan en dat is niet zo gek want iedereen kan leren tennissen, de sport is flexibel in te passen in je leven, goed voor je gezondheid en geschikt voor alle leeftijden.

Met bijna 400 leden is Tennisvereniging Lopik (TVL) één van de grotere verenigingen in Lopik. TVL is een bruisende vereniging waar voor jong en oud veel (tennis)activiteiten worden georganiseerd, zoals labelavonden voor beginners, onderlinge toernooien en lesmogelijkheden. Speciaal voor de jeugd worden tal van activiteiten georganiseerd zoals ‘Tenniskids’. De vereniging beschikt over 6 all weather banen, waardoor bijna het gehele jaar gespeeld kan worden.

Door te tennissen krijg je voldoende lichaamsbeweging en bouw je aan je conditie. Dus kom in actie en word lid van TVL! Klik hier voor info over contributie.

Het clubhuis van de vereniging wordt sinds 1 januari 2021 in eigen beheer geëxploiteerd. Dit betekent dat de bardiensten en schoonmaakwerkzaamheden door de leden worden uitgevoerd. We noemen dit 'lidmaatschapsinzet' en vormt een verplicht onderdeel van het lidmaatschap. Klik hier voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden je bijdrage te leveren of je verplichting af te kopen.

Winterlidmaatschap & zomerlidmaatschap

TVL biedt nu ook de mogelijkheid lid te worden voor de winter- of zomerperiode. Het winterlidmaatschap is speciaal in het leven geroepen voor leden van tennisverenigingen waar niet het gehele jaar kan worden doorgespeeld. Dankzij de allweather banen kan er bij TVL vrijwel het gehele jaar worden gespeeld! Het winterlidmaatschap loopt van 1 oktober t/m 31 maart.
Het zomerlidmaatschap loopt van 1 juni t/m 30 september. Deze lidmaatschapsvorm is speciaal voor sporters welke in de zomerperiode hun favoriete sport niet kunnen beoefenen zoals bijvoorbeeld voetbal.
Bij voldoende belangstelling wordt er voor deze leden ook nog een korte lescyclus georganiseerd. Meer info hierover kun je krijgen via onze tennisleraar ([email protected]).
Klik hier voor info over contributie.