Tennisles

Lessen bij Tennisvereniging Lopik

De tennislessen bij Tennis Vereniging Lopik worden gegeven door Tennisschool Luc Tigu. Deze organisatie heeft  zich de laatste jaren sterk ontwikkeld in de regio Krimpenerwaard. Hoofdtrainer Luc Tigu is al een jarenlang actief en heeft in de tenniswereld een goede naam opgebouwd. De visie die Luc op het tennis heeft slaat aan. Steeds meer mensen willen in aanraking komen met onze sport. De tennisschool bestaat inmiddels uit zes enthousiaste trainers die zich hebben aangesloten bij Luc Tigu en zijn manier van lesgeven. Onder leiding van hem wordt er het hele jaar door met veel gedrevenheid en enthousiasme gedisciplineerd lesgegeven bij o.a. onze vereniging. Leraar bij onze vereniging is Joost Wegner.

Deelname aan de tennislessen is alleen mogelijk voor leden van TVL tegen betaling.

Najaarslessen 2021

De Najaarslessen 2021 starten in week 36 (de week van 6 /m 10 september). De cyclus omvat 14 lessen. Daarmee vallen de laatste laatste lessen in week 49 (week van 6 t/m 10 december).
Inhaalweken staat gepland voor de weken 50 en 51 (13 t/m 24 december).
De lessen worden gegeven op maandag t/m donderdag van 16:00 tot 22:30 en vrijdag van 15:00 tot 20:00.

Klik hier voor een overzicht van de lestarieven.

Klik hier om direct in te schrijven. Inschrijven kan t/m 28 augustus.
Je kunt ook weer als groep in kunt schrijven, je hoeft dan niet individueel in te schrijven. Ook is het nu mogelijk een 1e en 2e voorkeurstijd aan te geven. 

Door in te schrijven verklaar je akkoord te gaan met het lesreglement.