Tennisles

Lessen bij Tennisvereniging Lopik

De tennislessen bij Tennis Vereniging Lopik worden gegeven door Tennisschool Luc Tigu. Deze organisatie heeft  zich de laatste jaren sterk ontwikkeld in de regio Krimpenerwaard. Hoofdtrainer Luc Tigu is al een jarenlang actief en heeft in de tenniswereld een goede naam opgebouwd. De visie die Luc op het tennis heeft slaat aan. Steeds meer mensen willen in aanraking komen met onze sport. De tennisschool bestaat inmiddels uit zes enthousiaste trainers die zich hebben aangesloten bij Luc Tigu en zijn manier van lesgeven. Onder leiding van hem wordt er het hele jaar door met veel gedrevenheid en enthousiasme gedisciplineerd lesgegeven bij o.a. onze vereniging. Leraar bij onze vereniging is Joost Wegner.

Deelname aan de tennislessen is alleen mogelijk voor leden van TVL tegen betaling.

Voorjaarslessen 2019

De voorjaarslessen 2019 starten in week 11 (de week van 11 t/m 15 maart). Inschrijven kan t/m 3 maart. Er wordt de gehele periode doorgespeeld (dus ook tijdens de vakantie), daarmee vallen de laatste lessen in week 26 (24 t/m 28 juni).

Inschrijven kan deze keer door het sturen van een email naar [email protected], vermeld hierin je naam, geboortedatum, telefoonnummer, voorkeur dag en tijd, aantal jaren les en met wie eventueel bij voorkeur in groepje.

Tijdens de ALV van 25 februari komt het jeugdconcept 'Alles-in-1' aan de orde. Als dit voorstel door de leden wordt overgenomen gaan de tarieven voor de jeugd er anders uitzien, de jeugd kan uiteraard al wel vast inschrijven voor de tennisles, de administratieve kant volgt z.s.m.!

Klik hier voor informatie over de actuele tarieven voor het volgen van tennisles.

Inschrijven kan t/m zondag 3 maart a.s.
Met je inschrijving ga je automatisch akkoord met het lesreglement.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0348 552117 (Clubhuis)

Bezoekadres

Rolafweg-Zuid 3A
3411 ND Lopik