Tennisles

Lessen bij Tennisvereniging Lopik

De tennislessen bij Tennis Vereniging Lopik worden gegeven door Tennisschool Luc Tigu. Deze organisatie heeft  zich de laatste jaren sterk ontwikkeld in de regio Krimpenerwaard. Hoofdtrainer Luc Tigu is al een jarenlang actief en heeft in de tenniswereld een goede naam opgebouwd. De visie die Luc op het tennis heeft slaat aan. Steeds meer mensen willen in aanraking komen met onze sport. De tennisschool bestaat inmiddels uit zes enthousiaste trainers die zich hebben aangesloten bij Luc Tigu en zijn manier van lesgeven. Onder leiding van hem wordt er het hele jaar door met veel gedrevenheid en enthousiasme gedisciplineerd lesgegeven bij o.a. onze vereniging. Leraar bij onze vereniging is Joost Wegner.

Deelname aan de tennislessen is alleen mogelijk voor leden van TVL tegen betaling.

Voorjaarslessen 2022

Je kunt weer inschrijven voor de voorjaarslessen 2022. Ook dit jaar zullen de lessen weer verzorgd worden door tennisleraar Joost Wegner.

De voorjaarslessen starten in week 11 ( de week van  14 maart)

De lescyclus omvat 13, 14 of 15 lessen. In de meivakantie (week 18, 2 mei-8 mei) is er geen les.

De laatste lessen zijn in week 26 (week van 27 juni- 1 juli)

Inhaalweken staan gepland voor de weken 27 en 28 ( 4 juli /m 15 ) juli.
Klik hier voor een overzicht van de lestarieven.

Klik hier om direct in te schrijven. Inschrijven kan t/m 25 februari.
Je kunt ook weer als groep in kunt schrijven, je hoeft dan niet individueel in te schrijven. Ook is het nu mogelijk een 1e en 2e voorkeurstijd aan te geven. 

Door in te schrijven verklaar je akkoord te gaan met het lesreglement.