Tennisles

Lessen bij Tennisvereniging Lopik

De tennislessen bij Tennis Vereniging Lopik worden gegeven door Tennisschool Luc Tigu. Deze organisatie heeft  zich de laatste jaren sterk ontwikkeld in de regio Krimpenerwaard. Hoofdtrainer Luc Tigu is al een jarenlang actief en heeft in de tenniswereld een goede naam opgebouwd. De visie die Luc op het tennis heeft slaat aan. Steeds meer mensen willen in aanraking komen met onze sport. De tennisschool bestaat inmiddels uit zes enthousiaste trainers die zich hebben aangesloten bij Luc Tigu en zijn manier van lesgeven. Onder leiding van hem wordt er het hele jaar door met veel gedrevenheid en enthousiasme gedisciplineerd lesgegeven bij o.a. onze vereniging. Leraar bij onze vereniging is Joost Wegner.

Deelname aan de tennislessen is alleen mogelijk voor leden van TVL tegen betaling.

Najaarslessen 2019

De najaarslessen 2019 starten in week 36 (de week van 2 t/m 6 september). De gehele cyclus omvat 14 lessen, waarmee de laatste lessen vallen in week 49 (2 t/m 6 december).

De inschrijving voor de najaarslessen is gesloten. Vanaf begin februari kun je weer inschrijven voor de voorjaarslessen 2020.