Padel in Lopik

Padel

Padel is momenteel de snelst groeiende sport van Nederland. Je speelt padel op een padelbaan van 10×20 meter, met daaromheen wanden van glas en hekwerk. Padel speel je als dubbel, 2 tegen 2.  Padel is makkelijk te leren door jong en oud. In Lopik en bij de meeste omliggende tennisverenigingen zijn helaas nog geen padelbanen. Tennisvereniging Lopik wil graag padelbanen aanleggen. Niet alleen voor onze huidige leden, maar ook voor andere mensen in de omgeving. Iedereen is welkom! Om deze padelbanen aan te leggen, moeten we alleen eerst de financiering zien rond te krijgen. Het is een flinke investering van ongeveer € 450.000. Wil jij Tennisvereniging Lopik hierbij helpen? Bijvoorbeeld door certificaten? Of door sponsoring? Wij zijn al ontzettend blij met elk klein beetje dat helpt!  

Certificaten

Als Tennisvereniging Lopik geven we certificaten uit. Er zijn certificaten te verkrijgen van € 500,= en € 1.000,=. Op deze certificaten kunnen wij een rente bieden van 2%. De certificaten zijn aan toonder, dus overdraagbaar. Elk jaar zal er door middel van loting een aantal certificaten worden uitbetaald, inclusief de dan opgebouwde rente. Je kunt dit dus zien als een kleine lening aan de vereniging. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de vereniging. Wil jij graag padel spelen in Lopik en/of heb jij de middelen om Tennisvereniging Lopik te helpen door middel van het aanschaffen van één of zelfs meerdere certificaten?

Stuur dan een mail naar [email protected]

Sponsoring

Ben of ken jij een bedrijf die wel zou willen sponsoren? In ruil voor sponsoring kan T.V. Lopik bijvoorbeeld een sponsorbord ophangen of een padelclinic organiseren voor jouw bedrijf? Wil je de mogelijkheden bespreken?

Stuur dan een mail naar [email protected]