Proeflidmaatschap

Oktober: proeflidmaatschap met les

Tennisvereniging Lopik biedt nu de mogelijkheid om op een leuke manier kennis te maken met tennis. In de maand oktober is het mogelijk proeflid te worden in combinatie met 4 tennislessen gericht op beginners. Als het bevalt kan het proeflidmaatschap worden omgezet in een normaal lidmaatschap en kunnen de lessen eventueel worden vervolgd. Hiermee speelt de vereniging in op een toenemende vraag naar een proeflidmaatschap.

De tarieven:
Senioren € 55,00
Jeugd 17 t/m 20 jaar € 48,00
Jeugd 13 t/m 16 jaar € 46,00
Jeugd t/m 12 jaar € 45,00

Als tennis je bevalt kun je het tijdelijk lidmaatschap omzetten in seizoen- of volledig lidmaatschap (klik hier voor tarieven).
Meer info over tennisles en tarieven voor de volledige lesronde kun je vinden op de website (klik hier).
Om mee te doen zijn geschikte schoenen en een trainingspak voorlopig voldoende, een racket kun je gedurende de proefperiode lenen van de vereniging. Tijdens de eerste lessen leer je de basisbeginselen en spelregels van tennis. Je mag de hele maand ook onbeperkt vrij spelen.

Maak nu gebruik van deze unieke kans en meld je vrijblijvend aan! Stuur een mail met je naam, geboortedatum en telefoonnummer waarop je bereikbaar bent naar [email protected]. Wij nemen dan contact met je op om e.e.a. in te plannen.