We mogen weer! Activiteiten 2020

05 juli 2020


De ontwikkelingen in de strijd tegen het coronavirus laten ook voor de activiteitencommissie verdere mogelijkheden toe. Per 1 juli zijn evenementen, competities en toernooien weer mogelijk. Hier zijn wij van de AC heel blij mee! Wij informeren jullie dan ook graag over de activiteiten die wij op de planning hebben staan. Uiteraard blijft de 1,5 meter regel van toepassing en is het belangrijk dat iedereen zich aan de hygiƫnemaatregelen van het RIVM houdt. Als iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt, dan maken we er ondanks alles nog een leuk seizoen van!

Midzomeravond
Staat gepland op zaterdag 25 juli 2020 vanaf 19:00. Iedereen schrijft zich individueel in, waarna de commissie op een creatieve manier een indeling zal verzorgen. Er wordt gespeeld op tijd en in mix & dubbel formaat. Gezelligheid in combinatie met een klein hapje & een drankje staan hierbij centraal!

Clubkampioenschappen Single, Dubbel en Mix
Op zaterdag 22 augustus t/m zondag 6 september 2020 staan de clubkampioenschappen Single, Dubbel en Mix gepland. Door corona zijn we genoodzaakt alle onderdelen tegelijk te organiseren. Dit betekend helaas wel dat je voor maximaal 2 onderdelen kan opgeven en derde set een super tiebreak zal zijn.

Word jij de nieuwe kampioen van de club!?

Alternatieve Najaarscompetitie
Staat gepland op vrijdagavond 18 september t/m vrijdagavond 23 oktober. Gedurende een zestal vrijdagavonden word er op tijd gespeeld en in mixvorm. Je schrijft je in met een vaste partner. De indeling wordt gedaan op basis van speelsterkte en resultaten van voorgaande jaren. Onderstaand  de speeldagen: 
- Vrijdag 18,25 september
- Vrijdag 2, 9, 16, 23 oktober

Voor direct inschrijven:

Midzomeravond
Clubkampioenschappen Single, Dubbel en Mix
Alternatieve Najaarscompetitie

Nieuwscategorieën