Voorjaarscompetitie

02 december 2022


Voorjaarscompetitie 2022

Ieder jaar doen ruim 30.000 teams mee aan wat door veel tennissers wordt beschouwd als de leukste periode van het tennisseizoen: de Voorjaarscompetitie. De competitie start in april en loopt door tot en met begin juni. Het lijkt nog ver weg maar de inschrijving is alweer geopend.

 

Competitieaanbod Jeugd

Voor de jeugd worden er diverse competitievormen aangeboden op zaterdag en zondag. Zie voor het complete aanbod het bijgevoegde competitieaanbod.

 

Competitieaanbod Senioren

Voor senioren bestaat de Voorjaarscompetitie uit een zeer divers competitieaanbod op iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, voor iedere tennisser is er een competitie die bij hem/haar past! Je vindt het competitieaanbod voor de provincie Utrecht in de bijlage, aangepast aan de mogelijkheden voor TV Lopik.

 

Zoals te zien in het competitieaanbod is het ook komend voorjaar mogelijk om op vrijdagavond competitie te spelen. De vrijdagavond competitie bestaat uit 5 speelavonden, je speelt om de week, zie onderstaande competitiedata.Afgelopen najaar was de vrijdagavondcompetitie erg populair, ook in het voorjaar geld met opgeven vol = vol.

Voor alle andere competitievormen zijn er 7 speeldagen.

 

Speeldata

Klik hier voor de speeldata van de Voorjaarscompetitie 2023.

 

Opgeven?

Twijfel niet langer, trommel je tennismaatjes op en schrijf je snel in voor de Voorjaarscompetitie. Stuur voor 31 december 2022 een mail naar Maria Overbeek: [email protected].

Zet daarin onderstaande gegevens:

 

- naam teamcaptain + KNLTB nummer + telefoonnummer

- namen overige teamleden + KNLTB nummers

- competitiesoort + speeldag

 

Geen team?

Heb je geen team maar wil je wellicht wel een paar keer invaller? Stuur dan een mail waarin je aangeeft dat je graag wilt invallen, je telefoonnummer en je speelsterkte. De invallerslijst zal gedeeld worden met alle Teamcaptains, zodat ze weten wie ze kunnen benaderen als ze een invaller zoeken.

 

aanbod KNLTB VJC en NJC jeugd 2023.pdf aanbod-voorjaarscompetitie-2023-senioren-landelijk_TV Lopik.pdf

Nieuwscategorieën