Verslag Buitengewone Ledenvergadering 14 november 2022

03 december 2022

Maandagavond 14 november was de buitengewone ledenvergadering in verband met het verhogen van de contributie. De vergadering was uitgeroepen in verband met de verhoogde energiekosten.

We gaan als vereniging ruim € 12.000,- meer betalen per jaar. Als bestuur hebben we samen met de beheercommissie clubhuis en de parkcommissie gekeken waar we extra kosten kunnen besparen. We hebben de sportabonnementen op het tv-abonnement opgezegd, verwarming lager gezet en op de juiste tijden aan, de CV ketel na laten kijken en of dat deze wel zo zuinig mogelijk staat afgesteld, de ophaalfrequentie van het afval verlaagd, het tuinafval zelf wegbrengen naar de gemeentewerf. Ook gaan we kijken naar de aanbiedingen van de diverse energieleveranciers. En onderzoeken wat de aanschaf van zonnepanelen kost en opbrengt. Helaas ontkomen wij er niet aan om de contributie voor het jaar 2023 extra te verhogen. Alle 17 aanwezige leden stemmen voor verhoging van de contributie. Per mail hebben 35 leden voor gestemd, 1 tegen.  

Actiepunten voor alle leden  

- Zet de lampen uit als er niemand meer na je speelt.
- Als het kan, speel dan op 2 banen naast elkaar zodat er maar lampen aan hoeven voor 2 banen in plaats van op 2 losse banen te spelen en dat er lampen aan moeten voor 4 banen.
- Heb je bardienst, gooi het karton dan niet in onze eigen afvalcontainer maar in de papiercontainer die op de parkeerplaats staat.

Om extra inkomsten te genereren zoeken we nog een lid die de sponsoring kan oppakken. Voor vragen of aanmelden stuur een mail naar [email protected]  

Met vriendelijke groeten,  

Het bestuur tennisvereniging Lopik
Martijn, Hennie, Jolanda, Arnold, Ivo, Lia en Patrick

Nieuwscategorieën