TVOwinterdubbel-open

07 november 2021


Vanaf 18 oktober staat de inschrijving open voor de TVOwinterdubbel-open. Je kunt inschrijven t/m zondag 14 november. Voor oude leden is de formule bekend, maar juist voor nieuwe leden leggen we het graag uit.

We spelen op vrijdagavonden. Er zijn wedstrijden om 19:00 en 20:30 uur. We beginnen op vrijdag 19 november en de laatste vrijdag is 1 april (nee, dat is geen grap). Natuurlijk spelen we niet in de periode rond kerst/oud en nieuw. We houden dan 18 vrijdagavonden over. Ook zijn er 2 zaterdagmiddagen als een soort reserve voor als avonden uitvallen door slecht weer.

De poulegrootte is 6 plus of min 1, zodat je niet iedere vrijdag hoeft te spelen. Vind je het wel leuk om veel te spelen, dan mag je in 2 onderdelen inschrijven (het spreekt voor zich, dat als je voor 2 onderdelen inschrijft, je geen waslijst met verhinderingen moet hebben). Iedereen mag maximaal 5 verhinderingen opgeven bij deelname aan 1 onderdeel en 3 verhinderingen bij deelname aan 2 onderdelen.

Oh ja, inschrijven gaat via deze <link>

De poule-indeling vindt plaats op speelsterkte. De competitie is zowel bedoeld voor gevorderden als voor beginners. Voor beginners is dit een prima opstart naar competitietennis, en zij worden van harte uitgenodigd om mee te doen, er ligt geen enkele druk op deze competitie. Mocht je een keer verhinderd zijn, dan mag je een vervanger van gelijke sterkte mee laten doen.

De kosten zijn € 10,- voor 1 onderdeel, speel je 2 onderdelen dan zijn de totaal-kosten € 15,-.

Na zondag 14 november, krijg je het wedstrijdprogramma via de mail.

Hoe verlopen  de avonden ?

We hopen iedere vrijdagavond, zowel om 19 als 20:30 uur 7 banen vol te hebben. Na je partij meld je de uitslag aan de commissie en kun je op toernooi.nl alle wedstrijd-resultaten zien. Een kopje koffie of een drankje na de wedstrijd maakt het extra gezellig. De organisatie probeert een leuke sfeer neer te zetten en zorgt voor de hapjes, want gezelligheid kent geen tijd.

De organisatie bestaande uit Sandy Stenfert, Teus Lekkerkerker, Andre van Vogelpoel en Hennie Gruter nemen het leeuwendeel van de organisatie-werkzaamheden  op zich: resultaten invoeren, hapjes klaarmaken, bardienst en afsluiten. Dat kunnen zij natuurlijk niet alleen en daarom hopen wij dat er leden zijn, die het leuk vinden om mee te doen om de vrijdagavonden tot een succes te maken.

Dit kan door bardienst en/of hapjes klaarmaken en/of resultaten verwerken en/of afsluiten. Op alle gebieden word je terdege ingewerkt. Heb je interesse, neem dan contact op met de organisatie:

Sandy Stenfert 06-30330966

Hennie Gruter 06-51697665

Teus Lekkerkerker

Andre van Vogelpoel

Nieuwscategorieën