Per direct mag er weer worden gedubbeld! (update 20 mei)

20 mei 2020


Update 20 mei:

Per direct mag er, onder voorwaarden ook weer worden gedubbeld. Zie hiervoor ook www.tvlopik.nl/Corona

Update 17 mei:

Het aantal speelmomenten per week is uitgebreid van 2 naar 5, nog steeds wel met de beperking van 1 speelmoment per dag. Verder kun je nu 3 dagen vooruit afhangen.

-----------------------------

Update 9 mei:

TV Lopik heeft groen licht van de gemeente gekregen, vanaf maandag 11 mei is het park weer open. Wel gelden er nog een aantal beperkende regels. De belangrijkste op dit moment is wel dat er alleen in enkelspel gespeeld mag worden. Een volledig overzicht met de regels waar we ons aan moeten houden kun je vinden op www.tvlopik.nl/Corona.

-----------------------------

Update 8 mei:

We hebben groen licht van de gemeente, maandag 11 mei kunnen we weer -onder strikte voorwaarden- gebruik maken van ons tennispark. Het bestuur is momenteel bezig met de voorbereidingen rond de opening om te voldoen aan de door NOC/NSF en KNLTB opgestelde richtlijnen. Uiterlijk zaterdag 9 mei zullen de leden hierover per mail worden geinformeerd. De informatie zal ook op website en ClubApp worden gepubliceerd.

-----------------------------

Update 6 mei:

Tijdens de persconferentie van 6 mei heeft Premier Rutte aangegeven dat vanaf 11 mei de tennisbanen weer voor iedereen open mogen. We wachten nu de verdere adviezen van de KNLTB af en komen er via website, clubapp en facebook zo spoedig mogelijk op terug.

-----------------------------

Update 29 april:

Het is gelukkig zover, we hebben toestemming van de gemeente om vanaf vrijdag 1 mei de banen weer te mogen openen voor de jeugd t/m 18 jaar. Lees meer over de voorwaarden en regels!

------------------------------

Update 21 april:

Voor de jeugd heeft het kabinet enige verlichting van de maatregelen aangekondigd welke ook van toepassing zijn voor sportverenigingen. Mede na advies van de KNLTB gaat het bestuur zich, uiteraard ook in overleg met de tennisschool, beraden op de mogelijk te zetten stappen om de jeugd ruimte te geven weer een balletje te kunnen slaan. In de loop van deze week zullen we onze jeugdleden verder informeren over de te zetten stappen.

------------------------------

Bericht 15 maart:

Helaas maar onvermijdelijk, conform de zojuist uitgegeven instructie van de nationale overheid dient per direct ons tennispark volledig te worden gesloten. Dit betekent dat per direct ook geen les meer mag worden gegeven of vrij mag worden getennist.

Voor de volledigheid onderstaand het bericht dat wij van de KNLTB ontvangen hebben:

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in vanaf vandaag 18.00 uur en gelden t/m 6 april. De KNLTB roept daarom alle tennisverenigingen op om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen en vrij tennissen. We adviseren tennisscholen en commerciële tenniscentra ook gevolg te geven aan deze oproep. In navolging hiervan gaan ook de trainingen van de KNLTB op het NTC in Amstelveen niet door. De maatregelen hebben ook gevolgen voor de Voorjaarscompetitie. We zullen ons de komende dagen beraden over de verdere uitvoering hiervan.

Nieuwscategorieën