Nieuwe ledenpassen in gebruik

27 maart 2021


Vanaf vandaag zijn de oude, bekende KNLTB-passen met magneetstrip en foto niet meer te gebruiken. Hiervoor is een nieuwe pas met de zogenaamde RFID-technologie in de plaats gekomen. Met de nieuwe pas heb je toegang tot de deur naar de kleedkamers en kun je afhangen op het afhangbord. Zodra het clubhuis weer open mag kunnen alle leden van 18 jaar en ouder de pas ook gebruiken om de toegangsdeur te openen. Tot slot wordt binnenkort ook de toegangspoort omgebouwd en gebruik je de pas om het park op te komen.

Het gebruik van de pas bij het afhangbord wijkt feitelijk niet af van de 'oude' werkwijze. Kies op het scherm voor 'Afhangen' en hou de passen na elkaar voor de paslezer.

De nieuwe passen zijn niet van de welbekende opdruk voorzien, de sticker met naam welke er nu opzit kan mogelijk loslaten. Voorkom verwarring door je naam met een permanentstift op de pas te schrijven.
Pas kwijt? De oude pas zal worden geblokkeerd en tegen betaling van € 5,00 zal een nieuwe pas worden verstrekt.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn geweest zaterdag je pas op te (laten) halen? De komende week (maandag t/m vrijdag tussen 09:30 en 17:00) kunnen de passen nog worden afgehaald bij Notariskantoor Lopik, Rolafweg-Noord 5.

Nieuwscategorieën