Mooie afsluiting van een prachtig toernooi

04 augustus 2019


Met plezier én trots kunnen we als vereniging terugkijken op een geweldig verlopen Lopik Open 2019, het was een werelds toernooi! De elf personen sterke toernooicommissie heeft er al met al iets heel moois van gemaakt. De 270 deelnemers zijn iedere speeldag ontvangen op een gezellig aangekleed tennispark. De banen lagen er iedere dag weer fantastisch bij dankzij de leden van de parkcommissie. Het bar-team zorgde voor een natje een enkele commissie leden hebben samen met Arnold gezorgd voor een dagelijkse lekkere hap!  

Over het weer hebben we tijdens het toernooi geen klagen gehad, behoudens een enkel regenbuitje hebben we prachtig weer gehad. Zo ook het finale weekend, zowel zaterdag als zondag was het prachtig speelweer. Hierdoor konden zowel de spelers als de toeschouwers genieten van prachtige wedstrijden.   De uitslag van Lopik Open 2019 zijn terug te vinden op toernooi.nl.Foto's zijn binnenkort op de website te vinden.

Toernooi commissie (Yoram, Marianne, Anqelique, Martijn, Vera, Remaico, Moniek, Kim, Daniëlle, Niels en Ardin), kok Arnold, bar-team (Joke, Bertus, Marleen en Romy) en park commissie (Piet, Rijk, Hans en Hans) bedankt voor jullie inzet. Jullie hebben er wat moois van gemaakt! Uiteraard ook dank aan alle sponsoren die dit toernooi mede mogelijk hebben gemaakt.  

Volgend jaar beleeft Lopik Open haar 40e editie, ook dat belooft weer wat moois te worden, graag tot volgend jaar!

Nieuwscategorieën