KNLTB Najaarscompetitie 2020

04 juni 2020


Vanwege de Corona-crisis kon dit jaar de voorjaarscompetitie niet doorgaan. Langzaam lijken we het gewone leven en dus ook het clubleven weer een beetje op te kunnen pakken. Weliswaar nog met wat beperkingen mogen we toch alweer enkele weken de tennisbaan op.
Dat betekent dat we langzamerhand ook weer wat verder vooruit kunnen kijken en dus ook naar de najaarscompetitie. Het begin van de competitie staat gepland voor week 37 (week van 7 t/m 13 september) en loopt t/m week 43 (week van 9 t/m 25 oktober). Ook kan er weer op verschillende dagen en in verschillende samenstellingen worden gespeeld. Op de links onder dit bericht kun je zowel speeldata als speelaanbod vinden.

De teamcaptains van de teams welke al eerder hebben gespeeld zijn via email al benaderd met het verzoek in te schrijven. Lijkt het je leuk om ook deel te nemen aan de competitie? Schrijf dan nu in!
Zoals al eerder geschreven zijn er verschillende speelvormen. Ook is er een speciale competitie voor beginners, de 8 & 9 competitie, waar je op een leuke en drempelvrije manier competitie-ervaring op kunt doen.

Inschrijven kan door het sturen van een email naar [email protected], vermeld hierin speeldag, speelvorm en namen en KNLTB-nummers van de spelers uit het team.
Ook ingeschreven voor de voorjaarscompetitie? Dan is het toevoegen van KNLTB-nummers niet nodig.
Graag inschrijven voor 22 juni.

Nu maar hopen dat de najaarscompetitie ook echt van start zal gaan!

speeldata-knltb-competitie-regulier-2020-1.pdf aanbod-knltb-competitie_2020_utrecht.pdf

Nieuwscategorieën