Een mooie sportzomer lacht ons tegemoet.....

20 juni 2021


Het vaccineren tegen corona gaat hard. Er zijn al ruim 13 miljoen prikken gezet. Bijna 5 miljoenmensen zijn nu volledig gevaccineerd, ruim 4 miljoen mensen hebben hun eerste prik gekregen. De meeste maatregelen zijn daarom niet meer nodig. Het kabinet heeft dan ook besloten om stap  vier van het openingsplan in te zetten en zelfs te vergroten. Vanaf 26 juni gaan onze terrasdeuren weer verder open, waarbij anderhalve meter afstand de allesbepalende norm blijft.

Op anderhalve meter…
Zoals jullie in het bericht van het bestuur al konden lezen, gaat dit ook voor ons vereniging ook een positieve uitwerking krijgen. Sinds twee weken was ons volledig vernieuwde clubhuis alweer deels open met bediening op het terras. Nu gaan we dus verder versoepelen. Heel fijn! Toch zijn er nog enkele regels en richtlijnen waar we ons met elkaar aan zullen moeten houden. Hieronder proberen we deze zo helder mogelijk te verwoorden:

  • Reserveer tijdig online je baan.
  • Niet spelende bezoekers die ons tennispark bezoeken moeten met hun telefoon de opgehangen QR-code scannen om zichzelf – als bezoeker - op ons tennispark te registeren.
  • Het terras en het clubhuis zullen beiden weer open zijn. Vuistregel voor zowel binnen- als buiten is: houd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Bewegen doen we op de baan. Op het terras en in het clubhuis proberen we deze bewegingen zoveel als mogelijk te beperken.
  • Zolang deze maatregelen van kracht zijn, worden er bardiensten gedraaid van 19:00 uur - 22:30 uur. Met geplande evenementen (zoals toernooien), is hier rekening meegehouden in het bardienstrooster.
  • Zodra de laatste beperkingen zijn opgeheven krijgen alle leden toegang tot het clubhuis (van 07:00-24:00 uur) en vervalt de sluiting van ons clubhuis om 22:30 uur.

We proberen op basis van de richtlijnen van de overheid en de KNLTB hier zo adequaat mogelijk over te communiceren en naar te handelen. Als er dingen onduidelijk zijn of als wij als commissie dingen over het hoofd zien: schroom niet om hierover contact met ons op te nemen. Wij vragen jullie om de gestelde richtlijnen te respecteren en hier naar te handelen ook al lijken sommige maatregelen niet logisch. 
 
Tot slot is het misschien leuk om te noemen dat wij, als commissie, de afgelopen twee weken met enkele leden, alle bardiensten hebben ingevuld om zo alle ‘kinderziektes ‘ in beeld te brengen en deze voordat jullie aan de slag gaan op te lossen. Alles werkt goed en het kassasysteem is supereenvoudig te bedienen. Het is weer genieten om straks met elkaar – na een potje tennis- weer wat te kunnen drinken.
 
Een gezellige, op anderhalve meter, sportieve zomer toegewenst!

BeheersCommissie TV Lopik
Yoram, Ivo, Harriët, Rob & Marc
[email protected]

Nieuwscategorieën