Corona Update

14 november 2021


Beste leden,

Tijdens de persconferentie van vrijdag 12 november jl. heeft de regering aanvullende maatregelen afgekondigd in de strijd tegen Corona.
Deze maatregelen gaan ons, als tennisvereniging ook weer treffen.

Hierin hebben we lastige keuzes moeten maken waarbij ook in het achterhoofd moet worden gehouden dat de controles op naleving de komende tijd verder zullen worden aangescherpt. Wij kunnen en mogen als vereniging dus geen risico nemen.

Concreet heeft dit geleid tot de navolgende beslissing over de toegang tot het clubhuis en voor het plaatsnemen op het terras voor iedereen van 18 jaar en ouder:

  • Het clubhuis zal voor leden nog toegankelijk zijn van 08:00 tot 18:00met dien verstande dat een ieder die binnengaat dient te beschikken over een geldig corona toegangsbewijs + legitimatie. Hierbij gaan we uit van eigen verantwoordelijkheid van het lid zelf.
  • Tijdens activiteiten als Krentenbollen en de Herenwintercompetitie zal iemand de verantwoordelijkheid op zich moeten nemen om controle van de QR-codes te verrichten.

Deze situatie zal voorlopig dus van toepassing zijn voor een periode van 3 weken. Gedurende deze periode komen alle bardiensten (m.u.v. de Herenwintercompetitie) komen te vervallen.

Geen leuke beslissingen, maar wij hopen op ieders begrip en medewerking.

Met sportieve groet,
Bestuur en Beheercommissie TV Lopik

Nieuwscategorieën